سرعت غذا خوردن؛ یک عامل اساسی افزایش وزن

admin دسته‌بندی نشده

به گزارش ایسنا، علاوه بر نوع مواد غذایی مصرفی، سرعت خوردن نیز می تواند تاثیر بسزایی پهلو معیار افزایش یا کاهش وزن داشته باشد.

گروهی از متخصصان علوم تغذیه درژاپن به تجسس روی ۱۰۸۳ بی تا بزرگسال بخاطر مدت پنج سال پرداختند. این افراد به خشکی امدن زمینه سرعت طعام خوردن (کُند، معمولی و سریع) به سه گروه انشعاب شدند. همچنین از آنان درخواست شد تو نخست تجسس بوسیله سئوال هایی در مورد رژیم غذایی، برنامه ورزشی و سابقه پزشکی پاسخ دهند.

هیچ یک از این افراد در آغاز آزمایش ها بوسیله سندرم های متابولیک از جملهچاقی شکمی، سطح پایین کلسترول خوب، تازگی گلیسیرید بالا، فشار خون و قند خون بالا مبتلا نبودند.   

متخصصان ژاپنی مشاهده کردند که پس از گذشت پنج سال ۸۴ نفر از این افراد بوسیله سندروم متابولیکدچار شدند و سرعت طعام اسقاء کردن درون ابتلای آنان به این بیماری مربوط به طبقه کارگر و زحمتکش بوده است.

بنابراین گزارش افرادی که تند و زننده خوردنی می خوردند ۸۹ درصد بیشتر از دو گروه دیگر با گمان ابتلا بوسیله سندرم متابولیک مواجه بودند. نیز تنها در ۲.۳ درصد از افرادی که آهسته غذا می خوردند این سندرم نمره داده شد.

این متخصصان همچنین افزودند: افرادی که نوک تیز غذا می خورند نسبت بوسیله دیگران، سایز دور کمر بزرگتر و قند خون بالاتری داشته و ظن اینکه دچار افزودن کمیت شوند بیشتر است.

به گزارش نشریه تایمز آو ایندیا، به گفته متخصصان زننده طعام اسقاء کردن باعث می شود بدن فرصتی برای ارسال سیگنالی مبنی پیاده شدن عاطفه اشباع نداشته باشد.

شاید دوست داشته باشید:

پدری ۲۰ درصد کبدش را به کودکش اهدا کرد

به گزارش دیلی مقصود کولان هنگامی که فقط چهار روزش بود به موجب یک عارضه ژنتیکی نادر که باعث اضافه […]

تمدید فراخوان جایزه تاریخچه سال ادبیات «خبرنگاران»

 به گزارش ایسنا، چهاردهمین دوره مزد  کتاب سال شعر بوسیله تفویض «خبرنگاران»، همچون دوروبر های گذشته، تو سه بخش «تاریخچه […]

اصرار مهتر صداوسیما بر حفظ دستور کار های متمایز و بِرَندسازی

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، همزمان با سالگرد شهادت سه تن از خبرنگاران برون مرزی رسانه […]